BAROMUZDA RUHSAT HEYECANI VE MUTLULUĞU YAŞANDI

10/09/2021
BAROMUZDA RUHSAT HEYECANI VE MUTLULUĞU YAŞANDI

Baromuzda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan genç meslektaşlarımıza Baro Tesislerimiz ve Başkanlık odamızda yapılan törenlerle ruhsatnameleri takdim edildi.
Törenlere, Baro Başkanımız Av.Semih Gökayaz, Baro Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli, Genel Sekreterimiz Av.İlker Mengü, Saymanımız Av.V.Mert Kuşdemir, yönetim kurulu üyelerimiz Av. Gül Yalçın Aslan, Av.Nevzat Elçi, Av. İlker Güzel, Av.A.Duygu Özgüven ile meslektaşlarımız, aileler ve davetliler katıldı.
Genç meslektaşlarımız; Mehmet Emin Çelik, Ahmet Mert Ünal, Batuhan Aydın, Mehmet Ali Dağla, İrem Köziğ, Büşra Mengilli, Çağla Balcılar, Göksu Öznergiz, Ayşenur Keçe, Ahmet Osman Özkaynak, Azize Atılgan, Naime Gün, Yunus Emre Güney, Betül Daş, Ezgi Nur Kabaca, Büşra Nur Uluç, Caner Bertan, Elmas Durukan, Rabia Türşik, Ayşe Altugan, Merve Tireng, Başak Karatop, Mustafa Mücahit Tatlı, Erkan Toklu, Aslıhan Begüm Güngör, Yakup Yılmaz, Göktürk Zekeriya Adamhasan, Hava Çağla Öztürk, Yasemin Duruk. Ali Özden, Ebru Duman, Hatice Esra Tuykun, Oğuzhan Yeni ve Esra Sağlam sırayla meslek yeminlerini ederek cübbe giydikten sonra avukatlığa adım attılar.
Baro Başkanımız Av. Semih Gökayaz, yaptığı konuşmada, Avukatlık mesleğinin onurlu bir meslek olduğunu belirterek, savunma mesleğine katılan genç meslektaşlarını, büro avukatlarını, ailelerini kutladı ve başarılar diledi.
Genç meslektaşlarımıza cübbelerini; Av.Mehmet Tayir Yeşiltaş, Av. Sinan Büyükşimşek, Av. Mustafa Özkan, Av.Şahin Koçak, Av.H.Berzan Toprak, Av.İbrahim Kurt, Av.Murat Akbay, Av.Mahmut Beylem, Av.Metin Gül, Av.Metin Ağar, Av.Ata Karazincir, Av.Mustafa Varol Güven, Av.Dursun Ali Demirboğa, Av.Gizem Çalışkan, Av.Bahadır Eraslan, Av.İbrahim Emre Ediboğlu, Av.Saime Balcılar, Av.Damla Keskin Kızak, Av.Hacı Hüseyin Kılınç, Av.Burkay Dikici, Av.Mustafa Tolay, Av.Fikret Adamhasan, Av.Şermin Vurucubaş Adamhasan , Av.Eyüp Kozak, Av.İsmail Kozak, Av. Fikret Yeni, Av.Ayşegül Mazı , Av. Ahmet Çifter, Av. Kadir Dedeler ve Av.İsmail Koçak giydirdi.
Genç meslektaşlarımıza meslek hayatlarında üstün başarılar diliyoruz.