BAROMUZDA RUHSAT HEYECANI VE MUTLULUĞU YAŞANDI

24/09/2020
BAROMUZDA RUHSAT HEYECANI VE MUTLULUĞU YAŞANDI
Baromuzda staj dönemlerini başarıyla tamamlayarak mesleğe yeni adım atan genç meslektaşlarımıza yönelik, pandeminin gerektirdiği sosyal mesafe kurallarına uygun ruhsat töreni düzenlendi.
Adliye Binasındaki Mahmut Esat Bozkurt Avukatlar Salonumuzda gerçekleşen törene Başkanımız Av. Veli Küçük, Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz, Saymanımız Av. İlknur Önal, yönetim kurulu Üyelerimiz Av. Nevzat Elçi, Av. Timur Ortatepe, Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin, Av. Vecihi Mert Kuşdemir, meslektaşlarımız ve ruhsat alacak genç meslektaşlarımızın birinci derece yakınları katıldı.
Ruhsat töreninde konuşan Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, zorlu süreci başarıyla atlatan ve mesleğe adım atan tüm meslektaşlarını tebrik etti.
Genç meslektaşlarına emeği geçen ailelerini, büro avukatlarını da kutlayarak, başarılı, keyifli bir meslek yaşamı diledi.
Avukatlık yeminini eden, sonrasında ise ruhsatlarını Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’ün elinden alan genç meslektaşlarımız Büşra Melissa Oğur, Elif Doğan, Ceyda Demir, Ayşenur Ateş, Nimet Türe, Ayşenur Demirci ve Mustafa Kuşdemir de baromuza ve büro avukatlarına bu süreçteki katkılarından ötürü teşekkür ettiler.
Staj dönemini tamamlayan genç meslektaşlarımıza cübbeleri; Av. Mustafa Volkan Çınar, Av. Tolga Çökdü, Av. Veysel Demir, Av. Ahmet Alev, Av. Osman Olcay, Av. Aslı Sena İncesoy, Av. Şehmus Açıkgöz, Av. Veli Küçük, Av. İlknur Önal ve Av. Vecihi Mert Kuşdemir tarafından giydirildi.