BAROMUZDA RUHSAT HEYECANI VE MUTLULUĞU YAŞANDI

10/09/2020
BAROMUZDA RUHSAT HEYECANI VE MUTLULUĞU YAŞANDI

Baromuzda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan genç meslektaşlarımıza  Başkanlık odası ve Baro Tesislerinde yapılan farklı günlerdeki törenlerle ruhsatnameleri takdim edildi.

Törenler, salgın hastalık koronavirüsten ötürü sosyal mesafe kurallarının uygulandığı ve genç meslektaşlarımızın birinci derece yakınlarının katılımıyla yapıldı.

Toplam 30 genç meslektaşımızın aramıza katıldığı törende Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş, yaptığı konuşmada mutlulukların paylaşıldığı bir günde bir arada olduklarını, genç meslektaşlarını, ailelerini, büro avukatlarını kutlayarak, aramıza katılan meslektaşlarının meslek etiği ve kurallarına uygun davranacaklarına inancının tam olduğunu ifade etti. Pandemi sürecinden bir an evvel kurtulmayı dilediğini sözlerine ekledi.

Törenlere, Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş, Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz; Av. Miyesser Ersalan Önenli, Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin, Av. Timur Ortatepe ve Av. Nevzat Elçi  ile genç meslektaşlarımızın aileleri ve avukatlar katıldı.

Avukatlık yeminini eden, sonrasında ise ruhsatını alan genç meslektaşlarımız ailelerine, baromuza ve büro avukatlarına bu süreçteki katkılarından ötürü teşekkür ettiler.

Konuşmaların ardından  staj dönemlerini başarıyla tamamlayan; Şura Selin Buğa, Umut Taşdemir, Bilal Maruldalı, Şükran Aloğlu, Özden Gözen, Şeyda Kızıl, Sedat         Çökük, Ömer Arslan, Ömer Faruk Dönmez, Sevim Gün, Muhammed Teberik, Asya Begüm Hatipoğlu, Zeynep Gözütok, Uğur Yıldız, Şehnaz Konak, Ahmet         Sürerdamar, Almina Bayram, Onur Atış, Pelin Zaza, Özkan Yağcı, Abdulkadir Ercüment,  İlker Kavakbaşı, Aslı Sena İncesoy, Firdevs Turkay, Asena Arslandağ, Atıf Zinnur Sönmez, Hande Akdağ, Hüseyin Ölmez, İlayda Lara Sapmaz ve  Serhat Efe Uzunağaç meslek yeminlerini ederek, cübbelerini giydiler.

Genç meslektaşlarımıza cübbelerini; Av. Turgay Mumcuoğlu, Av. Demet Güllü, Av. Esat Semerci, Av. Mustafa Sülün, Av. Uğur Aydıngül, Av. Haluk Deprem, Av. Veysel Demir, Av. Miyesser Erselan Önenli, Av. Hanifi Arslan, Figen Gün (meslektaşımızın annesi),  Av. Timur Ortatepe, Av. Berk Terliksiz, Av. Metin Güven Gül, Av. Hüseyin Turgut Bahar, Av. Bora Vardar, Av. Ali Tekin, Av. Fatih Ünsal, Av. Ayşe Temel, Av. Merve Yel, Av. Esma Öngüç, Av. Ata Karazincir, Av. Ümit Büyükdağ, Av. Demet Ertem, Av. Kemal Derin, Av. Ali Rıza Kıyıksan, Av. Semih Gökayaz, Av. Fatih Oğultekin, Av. Ali Yücel Kesen, Av. Maide İncesoy, Av. Turgut Kocahan Av. Bilal Yetiş, Av. Volkan Hüseyin Ertem, Av. İsmail Korkmaz ve Av. Serdar Akyar giydirdi.