BAROMUZDA RUHSAT HEYECANI VE MUTLULUĞU YAŞANDI

26/06/2020
BAROMUZDA RUHSAT HEYECANI VE MUTLULUĞU YAŞANDI

Baromuzda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan genç meslektaşlarımız Müge Özkan, Oktay Tavşan, Berker Bıçakçı, Duygu Sarı ve Emel Nazlıcan İşcan meslek yeminlerini ederek ruhsatnamelerini aldılar.
Covid-19 salgın hastalık tehlikesi nedeniyle farklı günlerde yapılan törenler sosyal mesafe ve izolasyon kurallarına uyularak gerçekleştirildi.

“HER DAİM ADALETİN PEŞİNDEYİZ”

Başkan odasındaki törenleri tedbir amaçlı kısıtlı katılım ile gerçekleştirdiklerini belirten Başkanımız Av. Veli Küçük, “Dünyayı ve ülkemizi etkisine alan pandemi ile mücadele ettiğimiz bu zor günlerde ruhsatını alan genç meslektaşımı tebrik ediyorum. Biliyorum ki kendisi meslek hayatı boyunca hakka, hukuka, adalete ve insan haklarına önemli katkılar sunacak, meslek ilke ve kurullarına uyacaktır. Dünyada ne olursa olsun, biz avukatlar her zaman adaletin peşinde ve haktan yana olacağız. Kendilerini yetiştiren üstatlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Başkanımız Av. Veli Küçük, avukatlığın sıradan bir meslek olmadığını böyle düşünenlere en güzel cevabı Ankara’da 19-22 Haziran tarihlerinde ‘Savunma Yürüyor’ eylemi ile verdiklerini vurguladı.

Genç meslektaşlarından da sosyal ve toplumsal olaylara duyarlılık göstermelerini istedi.
Başkanımız Av. Veli Küçük, staj komisyonumuzun koordinatörü Av. Semih Gökayaz başta olmak üzere komisyon başkanı ve üyelerine üstün gayretleri ve başarılı çalışmalarından ötürü de tebriklerini sundu.

Genç meslektaşlarımıza cübbelerini Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Av. Semih Gökayaz, Av. İlknur Önal Tarkan, Av. M. Serdar Demirtaş, Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin ve Av. Onur Bozdaş giydirdi.

Törenlere ruhsat alan genç meslektaşlarımızın ailesi ve meslektaşlarımız katıldı.