BAROMUZDA RUHSAT HEYECANI VE MUTLULUĞU YAŞANDI.

20/05/2020
BAROMUZDA RUHSAT HEYECANI VE MUTLULUĞU YAŞANDI.

Baromuzda staj dönemini başarıyla tamamlayan genç meslektaşlarımız Av. Sinem Kılınçlı ve Av. Başak Pekgenç salgın hastalık koronavirüsten ötürü sosyal mesafe ve izolasyon kuralları gözetilerek Başkanlık makamında yapılan törenle ruhsatnamesini aldı.

EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLADI

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, genç meslektaşlarına emeği geçen ailesini, büro avukatlarını ve kendisini kutlayarak, başarılı, keyifli bir meslek yaşamı diledi. Genç meslektaşlarının başarılı bir Avukat olacağına inandığını belirtti.

Avukatlık yeminini eden, sonrasında ise ruhsatlarını Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’ün elinden alan genç meslektaşlarımız da baromuza ve büro avukatlarına bu süreçteki katkılarından ötürü teşekkür ettiler.

Genç meslektaşımıza cübbesini Baro Başkanımız Av. Veli Küçük , Baro Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz ve baromuz mensubu Av. Adil Bian, Av. Senem Yardım Özandaç giydirdi.

Tören sosyal mesafeli fotoğraf çekimi ardından son buldu.