BAROMUZDA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA YAPILDI.

19/08/2019
BAROMUZDA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA YAPILDI.

Baromuz, meslektaşlarıyla bayram dönüşü ilk mesai gününde bayramlaştı.

Adana Adliyesi Mahmut Esat Bozkurt Salonumuzda yapılan geleneksel bayramlaşma törenine, Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Nevzat Elçi, Av. Ayşe duygu Özgüven, Av. Miyesser Erselan Önenli, Av. Timur Ortatepe ve çok sayıda meslektaşımız katılım sağladı.

Bayram sonrası meslektaşlarımız birbirleriyle hasret gidererek sohbet etme imkânı yakaladı.

Meslektaşlarımıza çikolata ve pasta ikramında bulunuldu.

Baro Başkanımız tüm meslektaşlarının tek tek Kurban Bayramı’nı kutlayarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük konuşmasında, “Bayramlar hepimiz için çok kıymetli. Bayram süresince ailelerimizle bir araya gelerek güzel bir bayramı geride bıraktık. Bugün de ikinci ailemiz olan Adana Barosu mensubu meslektaşlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hepimizin ve ailelerimizin geçmiş bayramlarını kutluyorum. Meslektaşlarımızla birlik ve dayanışma var olduğu sürece hedeflerimize ulaşabiliriz. Bizler hukuk devleti mücadelesinde ve hukukun üstünlüğünün tesis edilmesinde etkin bir rol oynayan, güçlü ve bir o kadar da onurlu bir mesleği icra ediyoruz. Tüm meslektaşlarımızın geçmiş Kurban Bayramı’nı kutlar, birlik ve beraberliğimizin daim olması dileğiyle, birlikte nice bayramlar kutlamayı temenni ediyorum” dedi.