BAROMUZDA COŞKULU RUHSAT MUTLULUĞU

08/10/2018
BAROMUZDA COŞKULU RUHSAT MUTLULUĞU

Baromuzda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan 11 meslektaşımız ruhsatnamelerini alarak avukatlık mesleğine başladılar.

Mahmut Esat Bozkurt Avukatlar Salon'unda gerçekleşen törende Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile ruhsat alan genç meslektaşlarımızın aileleri ve meslektaşlarımız katıldı.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük'ün okuduğu ve toplu halde yapılan yemin törenin ardından Ali Yıldırım Kuzucu, Şeyma Öztürk, Mustafa Özdemir, Zeynep İpek Gül, Ayşe Erdoğan, Ahmet Burak Yıldız, Ulaş Eşberk, Berkay Arslan, Aybike Birbiçer, Ömer Taşkırıcı ve Funda Adamhasan cübbe giyip, ruhsatlarını alarak avukatlık mesleğine adım attılar.

Genç meslektaşlarımıza cübbelerini; Av. Zehra Akarpınar, Av. Semih Gökayaz, Av. Kemal Derin, Av. Fikret - Şermin Adamhasan, Av. Remzi Ümit Atay, Av. Ali Tetik, Av. Ozan Sanrı, Av. Memet Turan Özer, Av. Şahin Vural Atal, Av. İsmail Hakkı Atal, Av. Ertuğrul Şahiner, Av. Ömer Burukan giydirdi.

Av. Küçük, burada yaptığı konuşmada genç meslektaşlarını ve aileleri kutladı, başarılar diledi.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, genç meslektaşlarına, 23 yıllık bir üstatları olarak nasihatlarde bulundu:

"Bu meslek sadece adliye koridorlarında, duruşma salonlarında ve dosya kapakları arasında ifa edilecek bir meslek değildir. Bizler, yaşadığmız zamanın tanıklarıyız. Mutlaka empati ile mesleğimizi yürütmeliyiz. Bu başarıya giden yolun en önemli unsurudur. Mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır. Bu ruhsatın gerçek sahibi aileleri, staj yaptıkları bürolardaki üstatlarımızı ve bugün mesleğimize adım atan genç arkadaşlarımı kutluyorum."