BAROMUZDA 7 MESLEKTAŞIMIZ TÖRENLE AVUKATLIK MESLEĞİNE ADIM ATTI

19/09/2022
BAROMUZDA 7 MESLEKTAŞIMIZ TÖRENLE AVUKATLIK MESLEĞİNE ADIM ATTI

Baromuzda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan
Cansu İleri, Eylül Satır, Mete Kenanoğlu, Elif Kuyucu, Mustafa Kaplan, Ahmet Metlioğlu ve Ramazan Doğan’a törenle ruhsatnameleri takdim edildi.

Başkanlık makamında geniş katılımla gerçekleşen törene Başkanımız Av. Semih Gökayaz, Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli, Genel Sekreterimiz Av. İlker Mengü, Saymanımız Av. V. Mert Kuşdemir, Yönetim Kurulu Üyemiz Av. İlker Güzel, meslektaşlarımız, aileler ve ruhsat alacak meslektaşlarımızın staj yaptıkları büro avukatları katıldı.

Av. Gökayaz, heyecan ve mutluluğun bir arada yaşandığı ruhsat törende yaptığı konuşmasında, meslektaşları ve aileleriyle buluşmaktan duyduğu sevinci paylaştı. Meslektaşlarının bugünlere gelmesinde emeği olan aile bireylerine, bilgi ve deneyimlerini meslektaşlarıyla paylaşan büro avukatlarına teşekkür eden ve meslektaşlarını kutlayan Av. Gökayaz, “Ülkemizde hak ve adalet arayışı zor. Ancak zorluklara karşı mücadele etmeyi kafasına koymuş hiçbir insanın da başarısız olduğu görülmemiştir. Bugün aramıza katılacak meslektaşlarım, bugünden itibaren yalnız kendilerini değil, ülkedeki 170 bin avukatı temsil edecektir. Mesleğin ifası aşamasında kendinize güzel bir yol çizeceğinize ve başarılı olacağınıza yürekten inanıyorum.” dedi

Ruhsatlarını alan meslektaşlarımız duygu ve düşüncelerini paylaştılar.

Meslektaşlarımıza cübbeleri; Av. Berfu Salıcı Yakıt, Av. İbrahim Hakan Metin, Av. Cem Kösemen, Av. Mücahit Evleksiz, Av. Alperen Pişkin, Av. Hasan Alkan, Av. Açelya Güneş Can, Av. Bahar Melek Dizdar, Av. Cihan İleri, Av. Murat Aydın, Av. Sergen Nalcı, Av. Ebru Gülcan, Av. Eda Acıcan Öztürk, Av. Mehmet Üsgüloğlu, Av.Bedirhan Tuna Yıldız, Av. Boray Dilik, Av. Nihan Turan tarafından giydirildi.