BAROMUZDA 21 MESLEKTAŞIMIZ TÖRENLE YEMİN EDİP CÜBBELERİNİ GİYEREK ARAMIZA KATILDI

19/11/2021

Baromuzda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan 21 meslektaşımıza Adliye Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle ruhsatları takdim edildi. Avukatlığa kabul töreninde konuşan Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli, Adana Barosu ailesine katılan yeni meslektaşlarımızın başarılı birer avukat olacağına inancının tam olduğunu belirterek “Bugün ruhsat alan 21 meslektaşıma uzun soluklu bir meslek yaşantısı diliyorum. Kendilerine eğitim dönemleri süresince maddi ve manevi destek olan ailelerine, büro avukatlarına teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Konuşmanın ardından genç meslektaşlarımız Furkan Sönmez, Fuat Faik Altınyüzük, Ülkücan Uçkaç, Tuğba Hidayet Güner, Yasemin Özgör, Eray Ekin Arslan, Emine Kaman, Hakan Erkuran, Tolga Eskikırbaç, Mustafa Erkol, Çiğdem Kanlıyelek, Nur Selen Büyüköztekir, Çağla Deniz Karadağ, Fatmanur Gül, İlkcan Gamze Kara, Dilber Mert, Şeyma Kastalmış, Feyza Akman, Ömer Geben, Zeynep Kalkan ve Selin Yılmaz birlikte Avukatlık Antı’nı okuyup, cübbe giyerek Av. Önenli’nin elinden ruhsatlarını aldılar.
Mesleğe adım atan genç meslektaşlarımızı mutlu günlerinde Saymanımız Av. V. Mert Kuşdemir, Yönetim Kurulu üyelerimiz Av. Erkan Çetin, Av. Neval Yurtdaş, Av. Gül Yalçın Aslan, Av. İlker Güzel, ruhsat alan meslektaşlarımızın aileleri, arkadaşları, büro avukatları yalnız bırakmadı.

Genç meslektaşlarımıza cübbelerini Av. Afet Özlem Süslüoğlu, Av. Atike Av. Ömer Güner Sazak, Av. Atike Duygu Erdemli, Av. Rıfkı Başlamışlı, Av. Caner Ballı, Av. Murat Güner, Av. Tolga Kaan Pataz, Av. Mesut Kençtakmas, Av. Sedat Korkmaz, Av. Kağan Kaman, Av. Gökhan Sizgen, Av. Mustafa Can Coşkan, Av. Aytaç Er, Av. Vecih Yamanyılmaz, Av. Abdurrahman Dönmez,Av. Fatih Kürşat Mert, Av. Beyza Aşkın, Av. Ali Rıza Kıyıksan, Av. Polen Bengisu Mıstıkoğlu,Av. Ece Çağla Çaygür, Av. Nur Barı Bucak ve Av. Veysel Demir giydirdi.

@semih.gokayaz @miyesseronenli @ilkermengu @averkancetin @gulyalcinaslan @nevalyurtdas @devilsadvct

#AdanaBarosu #avukat #avukatlar #hukuk #hukukçu