BAROMUZ ÜYESİ AVUKATLARIN KATILIMIYLA ‘DONÖR OL HAYAT KURTAR’ BİSİKLET TURU BAŞLADI

10/08/2022

Yaptığı sosyal sorumluk projeleri bilinen Mavi Çocuk Utku Umut Işıkları Derneği Başkanı gazeteci Kemal Yücel’in, ‘Donör ol Hayat Kurtar’ Türkiye Bisiklet Turu Atatürk Parkı’ndan başladı. Baromuz üyesi meslektaşlarımız Av. Sevda Sevilmiş ve Av. Emin Coşkun bisikletleriyle Yücel’e kent çıkışına kadar eşlik etti.
Yücel, 41 ili kapsayacak turuna destek veren Başkanımız Av. Semih Gökayaz ve kendisini yalnız bırakmayan avukatlara göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür etti. Av. Sevda Sevilmiş ve Av. Emin Coşkun, “Kemal bey sosyal sorumluluk projeleri ile bugüne kadar birçok hastaya umut ışığı oldu. Bunun yanında bisiklet turunun özel bir anlamı daha var. Hastanede tedavi gören çocuklara oyuncak götürerek onlara moral veriyor. Bu da bizlere ayrıca onur ve gurur veriyor” diye konuştular.