BAROMUZ ÜYESİ Av. BEDİRHAN TUNA YILDIZ’IN SUNUMUYLA "GAYRİMENKUL HUKUKU VE TAPU İPTALİ TESCİL DAVASI UYGULAMALARI" KONULU ATÖLYE ÇALIŞMASI YAPILDI

04/08/2022
BAROMUZ ÜYESİ Av. BEDİRHAN TUNA YILDIZ’IN SUNUMUYLA

Baromuz üyesi Av.Bedirhan Tuna Yıldız'ın sunumuyla  "Gayrimenkul Hukuku ve Tapu İptali Tescil Davası Uygulamaları" konulu atölye çalışması Adana Barosu Avukatlar Salonunda gerçekleştirildi.  Programın açılışında konuşan Baro Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli, “Tecrübelerini ve mesleki birikimlerini bizlerle paylaşacak olan kıymetli meslektaşıma teşekkür ediyorum. Meslektaşlarımızın daha fazla bilgi, tecrübe ve deneyim kazanmaları için Baro olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz ” dedi.  Programa; Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli, Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Gül Yalçın Aslan ile meslektaşlarımız katıldı.  Uygulama hakkında kapsamlı ve içerik yönüyle doyurucu bir sunum hazırlayan Av. Yıldız, güncel Yargıtay kararlarıyla da meslektaşlarımızı bilgilendirdi.

Slayt eşliğinde gerçekleşen sunumda ana başlık olarak

Harici Satış Nedeniyle Tapu İptali Tescil Davaları

Gayrimenkul Tapu Satış İptal ve Tescil Davaları
Şufa (Önalım) Hakkı Nedeniyle Tapu İptal ve Tescil Davaları

Taşınmazların Satışına yer verilmiştir.

Program soru ve yanıt bölümüyle tamamlanmıştır.