BAROMUZ ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ ARZU BOZYİĞİT’E GÖREVİNDE 25 YILINI TAMAMLAMASINDAN DOLAYI PLAKET TAKDİM EDİLDİ

06/04/2024

5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle meslekte 25. yılını tamamlayan meslektaşlarımız için düzenlenen törenle birlikte baromuzda 25. görev yılını tamamlayan Özel Kalem Müdürümüz Arzu Bozyiğit’e plaket takdim edildi.
Plaket törenine Başkanımız Av. Semih Gökayaz, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir, önceki dönem Baro Başkanlarımız Av. Ziya Yergök, Av. İbrahim Gazioğlu, Av. Aziz Erbek, Av. Mengücek Gazi Çıtırık, baromuz yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda avukat ve stajyer avukat katıldı.
Başkanımız Av. Semih Gökayaz, “Adana Barosu 100 yıllık büyük bir ailedir. Meslektaşlarımızla birlikte baro personelimiz bu ailenin temel taşlarıdır. Bugün plaket alan meslektaşlarımızla birlikte baromuzda çeyrek asrı geride bırakan Özel Kalem Müdürümüz Arzu Bozyiğit, bu ailenin tam da kalbindedir. Her daim yüksek sorumluluk duygusu ile baromuza emek vermiştir. Kendisine baromuza vermiş olduğu 25 yıllık emekleri için hepiniz adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Arzu Bozyiğit’de duygularını şu sözlerle dile getirdi:
“Öncelikle tüm avukatlarımızın Avukatlar Günü’nü kutluyorum. Bu özel plaketten dolayı çok mutlu oldum. Adana Barosu’nda çalışmak benim için onurdur, büyük bir ailenin parçası olmaktır. Burada olmaktan hep mutluluk duydum. Baro Başkanımıza, yönetim kurulu üyelerimize, önceki dönem baro başkanlarımıza ve avukatlarımıza çok teşekkür ediyorum.”
Bozyiğit, plaketini Başkanımız Av. Semih Gökayaz ve önceki dönem baro başkanları; Av. Ziya Yergök, Av. İbrahim Gazioğlu, Av. Aziz Erbek, Av. Mengücek Gazi Çıtırık’ın elinden aldı.
Önceki dönem başkanlarımız da Arzu Bozyiğit hakkında duygularını dile getirerek hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkürlerini ilettiler.

2_52_64_25_26_27_28_29_210_2