BAROMUZ MENSUBU AV. TURGAY MUMCUOĞLU, STAJYER AVUKATLARIMIZA “AVUKATLIK ÜCRETLERİ VE ÜCRET SÖZLEŞMESİ” Nİ ANLATTI.

12/04/2019

Baromuz Staj Eğitim çalışmaları kapsamında Pazartesi ve Salı günleri düzenlenen eğitimlerde Av. Turgay Mumcuoğlu tarafından “AVUKATLIK ÜCRETLERİ VE ÜCRET SÖZLEŞMESİ”ni anlattı.

Reşatbey’deki Staj Eğitim Merkezimizde yapılan eğitim çalışmalarında Baromuz mensubu Av. Turgay Mumcuoğlu, avukatlık ücret sözleşmeleri ve doğabilecek uyuşmazlıkları, ihtilaflarda sözleşme yapılması ile yapılmaması arasındaki farkları izah etti.
Uygulamalardan örnekler verdi ve mutlaka sözleşme yapılması gerektiğini ifade etti.

Eğitim çalışmalarında Komisyon Üyelerimizden Av. Hasan Alkan da yer aldı.