BAROMUZ MENSUBU AV. TURGAY MUMCUOĞLU, STAJ EĞİTİMİ KAPSAMINDA ”TÜKETİCİ HUKUKU" KONUSUNU ANLATTI

14/03/2018
BAROMUZ MENSUBU AV. TURGAY MUMCUOĞLU, STAJ EĞİTİMİ KAPSAMINDA ”TÜKETİCİ HUKUKU

Baromuz Staj Komisyonunun eğitim çalışmaları kapsamında Adana Barosu Tüketici Hakları Komisyonu Başkanımız Av. Turgay Mumcuoğlu, “Tüketici Hukuku" ile ilgili stajyer avukatlarımıza iki gün eğitim verdi.

Reşatbey Staj Eğitim Merkezimizde gerçekleştirilen sunumda Adana Barosu Staj Komisyonu Yazmanımız Av. Duygu Özyaman Özkeser ve stajyer avukatlarımız katıldılar.

Av. Mumcuoğlu sunumunda stajyer avukatlarımıza; 6502 sayılı Tüketicinin Korunması hakkındaki kanun ile ilgili sunumda bulundu.

Sunumunda kanunun yürürlüğe giriş tarihinden itibaren uygulamalar ve tüketici hakem heyetleri ile mahkemelerin çalışmaları hakkında detaylı bilgi verilerek uygulamalardaki aksaklıklara değinildi.

Sunumun ardından Av. Turgay Mumcuoğlu'na "teşekkür" plaketini Staj Komisyonu Başkan Yardımcımız Av. Ali Volkan Özgüven takdim etti.