BAROMUZ MENSUBU Av. MEMDUH OCAK “İDARE'YE KARŞI AÇILAN DAVALAR”, Av. REMZİ ÜMİT ATAY "E-İMZA" HAKKINDA STAJYER AVUKATLARIMIZI BİLGİLENDİRDİ

17/10/2019

Staj Eğitim Komisyonumuzun eğitim çalışmaları kapsamında Baromuz mensuplarından Av. Memduh Ocak ve Av. Remiz Ümit Atay tarafından Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri stajyer avukatlarımıza yönelik eğitim verildi.
Stajyer avukatlarımızın katılımıyla Reşatbey Staj Eğitim Merkezimizde 14.10.2019 Pazartesi günü yapılan eğitim çalışmasında Baromuz mensubu Av. Memduh Ocak “İDARE'YE KARŞI AÇILAN DAVALAR” başlıklı sunumunda; İdari davalarda dava öncesi zorunlu başvuru halleri ve bu konudaki güncel gelişmeler ile somut örnekler ışığında önemli bilgiler aktardı.

Baromuz mensuplarından Av. Remzi Ümit Atay tarafından 15/16.10.2019 Salı ve Çarşamba günleri stajyer avukatlarımıza “ELEKTRONİK İMZA” konusunu anlatıldı. Konuyla ilgili uygulamalı eğitim verildi.

Av. Remzi Ümit Atay; Barkovizyon gösterimi eşliğinde stajyer avukatlarımızı bilgilendirdi, avukatlık mesleğinde bilginin ve teknolojinin kullanılmasının önemine vurgu yaptı.
Eğitimler, soru/cevaplar bölümüyle zenginleşerek başarıyla tamamlandı.

Stajyer avukatlarımız soru/cevaplar bölümünde sunum yapan meslektaşlarımızdan önemli kazanımlar elde etti.