BAROMUZ MENSUBU AV. MEHMET DEVECİ VE ADLİYE YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ YAVUZ ALTUN, BARO BAŞKANIMIZI ZİYARET EDEREK, HAZIRLADIKLARI “ARABULUCULUK” KİTABINI HEDİYE ETTİLER.

18/10/2019

Baromuz mensubu Av. Mehmet DEVECİ ve Adana Adliyesi 31. ve 32. Asliye Ceza Mahkemesi Yazı İşleri Müdürü Yavuz ALTUN, Baro Başkanımız Av. Veli KÜÇÜK’Ü barodaki odasında ziyaret ettiler ve “Arabuluculuk Konu Anlatımı ve Soru Bankası” imzalı kitabını hediye ettiler.

Baro Başkanımız Av. Veli KÜÇÜK de, kitap için teşekkür ederken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Kitabın yazarları Baromuz mensubu Av. Mehmet DEVECİ ve Adana Adliyesi 31. ve 32. Asliye Ceza Mahkemeleri Yazı İşleri Müdürü Yavuz ALTUN da, bu eserin, hem uygulamaya, hem de kurumun anlaşılmasına ve sınava girecek adaylara katkı sağlayacağına inandıklarını ifade ettiler.

Adana Adliyesi 31. ve 32. Asliye Ceza Mahkemeleri Yazı İşleri Müdürü Yavuz ALTUN ayrıca Adalet Bakanlığı personeline eğitimci düzeyinde ders verdiğini ve bu eserin 8. kitabı (Uzlaştırma, Arabuluculuk, hakim-savcılık, İcra Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü gibi sınavlara hazırlık kitapları) olduğundan bahsetti.

Giriş Yayınevi tarafından çıkarılan kitap Giriş Kırtasiye’den temin edilebileceği açıklandı.

Hukuk uyuşmazlıklarında, alternatif çözüm yollarından biri olan Arabuluculuk kurumu hakkında kitabın meslektaşlarımıza önemli katkı sağlayacağına inandığını belirten Baro Başkanımız Av. Veli KÜÇÜK, "Emek ve zaman gerektiren bu çalışmanızdan ötürü sizleri kutluyorum. Bu tür çalışmalar meslektaşlarımız açısından da örnek teşkil edecektir. Sizlerin bu kaynak kitaplarınız geleceğin hukukçuların yetişmesine önemli katkı sunacak bir eserdir. Sizi kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Bu kitabınız kütüphanemizde yerini alacaktır " diye konuştu.