BAROMUZ MENSUBU AV.ALPER KILIÇ BAŞKANIMIZ AV.VELİ KÜÇÜK’E ATATÜRK TABLOSU HEDİYE ETTİ.

06/07/2018

Baromuzun mensubu Av. Alper Kılıç, Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’ü makamında ziyaret ederek, Atatürk tablosu hediye etti.

Başkanımız Av. Veli Küçük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Büyük Önderimiz ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha saygıyla andı. Meslektaşı Av. Alper Kılıç'a jestinden dolayı teşekkür eden Av. Küçük, “Bu tablo bizler için son derece anlamlı ve kıymetlidir. Baromuzun en güzel köşesinde bu tablo yerini alacaktır” dedi.

Av. Alper Kılıç da, baromuzun çalışmalarını yakından takip ettiğini ve önemli işlere imza atmasından dolayı Baro Başkanımız Av. Veli Küçük ve yönetim kurulunu tebrik etti. Av. Kılıç, çalışmanın Moda Tasarımcısı Cansu Çelikkol'a ait olduğunu söyledi. Ziyaret esnasında; Baro Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş, Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz ve Stajyer Avukat Orkun Parsak da hazır bulundu.