BAROMUZ MENSUBU, 15.DÖNEM ADANA MİLLETVEKİLİ, ÖNCEKİ DÖNEM BAŞKANLARIMIZDAN AV.MENGÜCEK GAZİ ÇITIRIK’IN BABASI AV.OSMAN ÇITIRIK EBEDİYETE UĞURLANDI

08/11/2019

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle dün hayatını kaybeden Baromuz Önceki Dönem Başkanlarından Av. Mengücek Gazi Çıtırık’ın babası, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 15. Dönem Adana Milletvekili, Baromuzun eski mensuplarından Av. Osman Çıtırık için bugün memleketi Osmaniye’de cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş, Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Nevzat Elçi, Av.Timur Ortatepe ile Osmaniye Baro Başkanı Av.İbrahim Halil Yavuzdoğan, Hatay Baro Başkanı Av.Ekrem Dönmez, Baromuz Önceki Dönem Başkanlarından Av. M. Ziya Yergök, Çıtırık ailesi, dost, akraba ile çok sayıda meslektaşımız hazır bulundu.

Bahçeli Camiinde yapılan resmî cenaze töreninde tabutun üzerine Türk Bayrağı örtüldü. Av. Osman Çıtırık'ın cenazesi Bahçeli Camii'nde kılınan Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Osmaniye Asri Mezarlığında toprağa verildi.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, yaptığı açıklamada tüm hukuk camiasının, Adana ve Osmaniye ile tüm Türkiye’nin çok önemli bir hukukçusunu, siyasetçisini ve değerini kaybettiğini vurguladı. Merhum meslektaşımıza Allah'dan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diledi.

Taziye yeri: Esenevler Mah. Eski Adliye Arkadı 15529 Sok.-Osmaniye