BAROMUZ KKTC’NİN 45. BARIŞ VE ÖZGÜRLÜK BAYRAMI RESEPSİYONUNA KATILDI

22/07/2019
BAROMUZ KKTC’NİN 45. BARIŞ VE ÖZGÜRLÜK BAYRAMI RESEPSİYONUNA KATILDI

Barış ve Özgürlük Bayramı kutlamaları için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bulunan Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük ve yönetim kurulu üyelerimiz KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve eşi Meral Akıncı tarafından, 45. yıl kutlamaları kapsamında verilen resepsiyona katıldı.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, KKTC Cumhurbaşkanlığında verilen resepsiyonda, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Akıncı’ya Adana Barosu adına plaket takdim eden Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, çalışmaları ile ilgili de bilgi verdi. Ada da barış ve huzurun tesisi, adaletin sağlanması için gösterilen çabaların önemine dikkat çeken Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Türkiye ve Adana ile KKTC arasındaki bağların daha da güçlendirilmesi için de çalışma yaptıklarını aktardı.

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı da Adana Barosu’nu KKTC’de ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek, takdimleri için teşekkür etti.

Kardeşlik bağlarının güçlenmesine verilecek katkılara açık olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Akıncı, adaletin savunucuları avukatların Ada’da huzur ve barışın sağlanmasında önemli roller üstlendiğinin altını çizdi.

Resepsiyona Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Baro Başkanımız Av. Veli Küçük ve yönetim kurulu üyelerimiz Av. Timur Ortatepe, Av. Miyesser Erselan Önenli, Av. Furkan Kılıç, Av. Sinem Tanrısınatapan, Av. Mert Kuşdemir, Av. Duygu Özgüven, KKTC Barolar Birliği Asbaşkanı Av. Buğra Akter, üst düzey askeri yetkililer, bazı bakanlar, milletvekilleri, yabancı parlamenterler ve kutlamalar için KKTC’ye gelen heyetler katıldı.