BAROMUZ KADIN VE ERKEK VOLEYBOL TAKIMLARINDAN BARO BAŞKANIMIZ Av. SEMİH GÖKAYAZ’A ZİYARET

08/12/2022
Baromuz Kadın ve Erkek Voleybol Takımları, Başkanımız Av. Semih Gökayaz'ı ziyaret etti.
Kadın ve Erkek Voleybol takımlarımız Başkanımız Av. Gökayaz'ı yeni dönemde tebrik etti.
Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette Başkanımız Av. Gökayaz ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve nazik ziyaret için konuklarına teşekkür ederek Voleybol takımlarımıza yeni dönemde başarılar diledi. 5 Ocak Kurtuluş Kupası için yapılan hazırlıklar konuşuldu.
Ziyaret esnasında Yönetim Kurulu üyelerimiz Av. Sinem Keskin Tanrısınatapan ve Av. Nevzat Elçi, Spor Komisyonu Başkanı Av. Ahmet Sözer,Başkan Yardımcısı Av. Başak Kınık, komisyon üyeleri Av. Alican Eşitmez, Av.Alparslan Uçman, Av. Sultan İrem Burgu, Av. Elif Kaya ve Baromuz üyeleri Av. Sefa Ün, Av. Sümeyya Serter ve Hukuk Fakültesi öğrencisi Akın Ölmez hazır bulundu.
Ziyaret toplu fotoğraf çekimi sonrası son buldu.