BAROMUZ İLE ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİYLE BAROMUZ ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ İÇİN ÖZEL HUKUK VE KAMU HUKUKU TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA YÜZDE 75 İNDİRİMLİ KAYIT YAPTIRABİLME İMKANI TANINMIŞTIR.

12/10/2021

Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü bünyesinde 2021/2022 Eğitim-Öğretim Güz Döneminde yapılan protokole uygun olarak Baromuz üyesi meslektaşlarımızın Özel hukuk ile Kamu Hukuku Tezsiz Yüksek Lisans programlarına 11.10.2021-14.10.2021 tarihleri arasında saat 17:00’ye kadar kesin kayıt hakkı verilmiş olup, isteklilerin kesin kayıtlarını yaptırabilmeleri için http://ubs.cag.edu.tr:8078/limesurvey/index.php/18185?lang=tr adresine aşağıdaki belgeleri yüklemeleri gerekmektedir:
1.Baro Kimlik kartının taranmış hali
2. Lisans diplomasının (ön ve arka) veya geçici mezuniyet belgesinin onaylı taranmış hali
3. Nüfus cüzdanının taranmış hali
4. Lisans Transkript belgesinin taranmış hali (E-Devlet üzerinden de alınabilir)
5. Erkek adaylar için terhis yada tecil olduğunu gösterir askerlik durum belgesi (E-Devlet üzerinden de alınabilir)
6. Lisans diplomasını yurt dışında almış bulunanlar için YÖK Denklik belgesinin taranmış hali
7. Lisansüstü programlarda başka bir üniversitede kaydının olmadığı hakkındaki dilekçe
8. 1 Adet Vukuatlı Nüfus kayıt örneği belgesi (E-Devlet üzerinden de alınabilir)
9. E-Devlet üzerinden yeni tarihli, barkodlu bir adet mezuniyet durum belgesinin taranmış hali
Adana Barosu Başkanlığı