BAROMUZ, ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

19/03/2014
BAROMUZ, ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
BAROMUZ, ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK ARAŞTIRMALAR MERKEZİ'Nİ ZİYARET ETTİ Adana Barosu Başkanı Avukat Mengücek Gazi Çıtırık, Baro Başkan Yardımcısı Avukat Murat Loğoğlu ve Baro Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Zehra Bulut, Çukurova Üniversitesi Stratejik Araştırmalar Merkezi (ÇÜSAM) Müdürü Prof. Dr. Harun Arıkan'ı ziyaret etti. Stratejik Araştırmalar Merkezi Müdürü Prof. Dr. Harun Arıkan, baronun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Baro ile her zaman işbirliği yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Prof. Arıkan, Merkezin yeni kurulduğunu zamanla uluslararası dinamiklere ayak uydurarak tarafsız şekilde gündemi takip etmeyi ve bölgede eksikliği hissedilen önemli bir görevi yerine getirmeyi hedeflediğini belirtti. Ziyarette, ÇÜSAM Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Aslı Bilgin de hazır bulundu. Adana Barosu, ÇÜSAM, Adana Ticaret Odası ve Adana Sanayi Odası ile işbirliği içerisinde 2 Mayıs 2014 tarihinde "Kişilerin Serbest Dolaşımı" konulu konferansın gerçekleştirileceği ve bu projede baromuzun da her türlü katkıyı sunacağı görüşmede belirtilmiştir. Baro heyeti, aynı binada hizmet veren Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerini de ziyaret etti. Baro Başkanı Avukat Çıtırık, Ceza Usul Hukuku dersi öncesi Yrd. Doç. Dr. Günal Kurşun ve öğrencilere başarılar diledi.