BARO YÖNETİMİMİZ ADANA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI GÖREVİNE BAŞLAYAN BİLAL GÜMÜŞ’E “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİNDE BULUNDU.

21/07/2020

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Kırşehir Cumhuriyet Başsavcısı iken Adana Cumhuriyet Başsavcısı olarak göreve başlayan Bilal Gümüş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz, Yönetim Kurulu üyelerimiz; Av. Miyesser Ersalan Önenli, Av. Sinem Tanrısınatapan, Av. Timur Ortatepe Adana Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Bilal Gümüş’ü ziyaret sırasında hazır bulundular.

Gümüş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Baro Başkan'ımız Av. Küçük, Gümüş'e Cumhuriyet Başsavcılığı görevinde başarılar diledi.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük; “Adana Barosu olarak hukuk ve adaletin tecellisi ve meslektaşlarımızın rahat çalışması için özverili bir şekilde çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adana Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş de barolara çok önemli görevler düştüğünü kaydetti.

Ziyarette mesleki konular, yeni adliye binası, avukatların yaşadığı sorunlar paylaşıldı ve çözüm yolları konuşuldu.

Ziyaret sosyal mesafeli toplu fotoğraf çekimi ardından son buldu.