BARO YÖNETİMİMİZ ADALET VE KALKINMA PARTİSİ İL BAŞKANLIĞI GÖREVİNE BAŞLAYAN AV. MEHMET AY’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU.

05/12/2019

Adana Baro Başkanımız Veli Küçük ve yönetim kurulu üyelerimiz Adalet ve Kalkınma Partisi Adana İl Başkanı olarak görevlendirilen Baromuz mensubu Av. Mehmet Ay’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi Adana İl Başkanı Mehmet Ay, mensubu olmaktan gurur duyduğu Adana Barosu Başkanı Av. Veli Küçük ve değerli yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundu.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş, Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz,Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Sinem Tanrısınatapan Keskin, Av. Timur Ortatepe, Av. Furkan Kılıç ile Adalet ve Kalkınma Partisi önceki dönem il Başkan Yardımcısı ve çeşitli görevlerde bulunan Av. Ramazan Çakır da görüşme esnasında hazır bulundular.

Görüşme esnasında, yeni Adalet Sarayı’nın durumu, bina içerisinde baromuza tahsis edilen odaların yetersiz olması nedeniyle çeşitli alternatifler konuşuldu. Ayrıca, kent sorunları ve çözüm önerileri tartışıldı.

Baro Başkanımız Veli Küçük, samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette önemli bir görev ifa edecek olan Mehmet Ay’ın meslektaşı olmasından ötürü ayrıca mutluluk duyduğuna işaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
“Kendisi çalışkan ve kentimizin meselelerine vakıf birisidir. Adana’mıza önemli hizmetleri olacağından kuşku duymuyoruz. Yeni görevinin hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Baro Başkanımız Av.Veli Küçük’ün şahsında tüm yönetim kurulu üyelerimize teşekkür etti.