BARO YÖNETİMİ OLARAK, GÖREVE YENİDEN SEÇİLEN ADANA ECZACI ODASI (ADEO) BAŞKANI ECZ. Ö. MÜRSEL YALBUZDAĞ VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİ ZİYARET ETTİK

14/10/2021
Adana Barosu Başkanımız Av. Semih Gökayaz, Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli ve Yönetim Kurulu Üyemiz Av. İlker Güzel, Adana Eczacı Odası (ADEO)’nın Eylül ayında gerçekleştirilen Genel Kurulda yeniden başkan seçilen Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ ve yeni Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.
SAĞLIKÇILARA MİNNETTARIZ
Başkanımız Av. Semih Gökayaz, ziyarette yaptığı açıklamada “İçerisinden geçtiğimiz pandemi sürecinde eczacılar, doktorlar, hemşireler gibi sağlık alanında çalışanların tamamı ciddi sorumluluk üstlendi. Dolayısıyla, bu hayırlı olsun ziyaretimiz aynı zamanda bir teşekkür ziyareti anlamı taşıyor. Sağlıkçıların, insanların sağlığı ve hayata tutunması konusunda çok önemli toplumsal görevleri var. Bütün sağlıkçılara bu nedenle minnettarız” diye konuştu. Başkanımız Av. Semih Gökayaz açıklamasının devamında “Akademik Meslek Odaları Birliği olarak hepimizin enerjisi yüksek. Hepimiz için başarılı geçecek güzel bir dönem olmasını diliyorum.” dedi.
İNSANLARIN EN FAZLA HUZURA, ADALETE VE MUTLULUĞA İHTİYACI VAR
Adana Eczacı Odası (ADEO) Genel Sekreteri Ecz. Erdem Kızıltepe, Sayman Üye Ecz. Ezgi Elekarışmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Ecz. Hakan Deniz, Ecz. Esra Haköver ve Ecz. Mehlika Şahindal’ın hazır bulunduğu ziyarette ADEO Başkanı Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ ise pandemi sürecinde insanların en fazla huzura, adalete ve mutluluğa ihtiyacı olduğunu vurguladı. Başkan Ecz. Yalbuzdağ, “Sadece ülkemizde değil tüm dünyada toplumun yaşama karşı güveni ve huzuru kalmadı. Ama bizler ülkemizin aydınlık geleceğine ve gençlerimize güveniyoruz. Hep birlikte el ele ülkemiz için çalışıp, üretmeye devam etmeliyiz” şeklinde konuştu. Pandemiden korunmada tek çözüm olan aşılamaya devam edildiğini de belirten Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ, “Aşı karşıtlığı anlaşılır gibi değil. Lütfen aşı olalım. Çevremizi pandemiye karşı bilgilendirelim, aşı olmak için teşvik edelim. Bu konuda hepimize görev düşmektedir” dedi.
@semih.gokayaz @miyesseronenli @ilkguzel