BARO TEKNİK EKİBİ İLÇE TEMSİLCİLİKLERİNDE

12/10/2013
BARO TEKNİK EKİBİ İLÇE TEMSİLCİLİKLERİNDE
Adana Barosu yönetimi tarafından 11.10.2013 Cuma günü ilçe temsilciliklerinde (Ceyhan, Kozan ve Feke) meslektaşlarımızın hukuki konularda faydalandıkları bilgisayar ve internet bağlantılarının bakım-onarımı için gönderilen teknik ekibimiz çalışmalarını tamamladı. Yapılan çalışmalar şu şekildedir; FEKE: 3 monitörde görüntü yoktu. Bir monitör ve görüntü dağıtıcısı değiştirildi. 3 monitöre görüntü verilmesi işlemi başarıyla sağlandı. ________________________________ KOZAN: Tüm duruşma salonlarındaki bilgisayar ve bağlantılar kontrol edildi. Herhangi bir arıza tespit edilemedi. Avukat bekleme odasındaki bilgisayara Kazancı İçtihat Programı yüklendi. ---------------------------------------------------------------- CEYHAN: Ceyhan'daki avukat bekleme odasındaki bilgisayar değiştirildi. Meslektaşlarımızın bilgisine saygıyla sunarız.