BARO'DAN ALDIRMAZ'A ZİYARET

07/06/2013
BARO'DAN ALDIRMAZ'A ZİYARET
BARO'DAN ALDIRMAZ'A ZİYARET EK ADLİYE BİNASINA RİNG VE GÜZERGAH TALEBİNDE BULUNULDU Adana Baro Başkanlığı 31 Mayıs 2013 tarihinde Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'na ek Adliye Binası için ring ve güzergah talebinde bulunmuştu. Bunun üzerine; Adana Barosu Genel Sekreteri Avukat Veli Küçük ve Yönetim Kurulu üyesi Avukat İmran Gönen, ek Adliye Binası'na ulaşım konusunda Adana Büyükşehir Belediye Başkan v. Zihni Aldırmaz'ı makamında ziyaret etti. Görüşme esnasında Avukat Yusuf Akıncı ve Avukat İsmail Boyraz da hazır bulundu. Baro Genel Sekreteri Avukat Küçük, öncelikle Büyükşehir Belediyesi'ni, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belirlenen "Türkiye'nin Çevre Enleri" değerlendirmesinde, büyükşehirler kategorisinde Kocaeli ve Konya ile birlikte ödüle layık görmesinden dolayı tebrik etti. Küçük, Adana Adliye binasının yetersiz ve sıkışmış olmasından dolayı palyetif çözümler üretildiğini bu durum nedeniyle kentte adaletin 4 ayrı binada 'bölünmüş' ve 'taşımalı' bir şekilde yürüdüğünü ifade ederek, "En son Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Adana Adliyesi ek hizmet binası olarak kiralanan yere icra daireleri hizmet vereceği için mevcut adliyelerin önünden geçecek şekilde bir güzergahın belirlenmesini ve bu hatlarda ring oluşturulmasını talep ediyoruz" dedi. Adana Büyükşehir Belediye Başkan v. Zihni Aldırmaz, konuyla ilgili planlama yapılması için çalışma yapacağını söyledi.