BARO BÜLTENİMİZİN 53. SAYISINI, E-BÜLTEN OLARAK WEB SİTEMİZDE MESLEKTAŞLARIMIZ VE SİTEMİZİN ZİYARETÇİLERİYLE BULUŞTURDUK.

25/05/2022

Baro Bültenimizin 53. sayısını, e-bülten olarak web sitemizde meslektaşlarımız ve sitemizin ziyaretçileriyle buluşturduk. www.adanabarosu.org.tr adresimizden ve Mobil Baro uygulamamızdan okunup indirebileceğiniz bültenimizin sınırlı sayıda basılı örneği Baro kaleminde ve avukat odalarında bulundurulacaktır. Ayrıca e-bülten, meslektaşlarımızın baromuzda kayıtlı e-mail hesaplarına ve WhatsApp üzerinden telefonlarına gönderilecektir.
Zengin bir içeriğe sahip olan bültenimizde emeği geçen başta Komisyonumuz Koordinatörü ve Yönetim Kurulu Üyemiz Av. A. Duygu Özgüven ve Komisyon Başkanımız Av. İsmail Oray Ayhan olmak üzere tüm komisyon üyelerimize ve katkı sunan meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz.
Bültenimizin bu sayısında; Baro Başkanlığımızın, Yönetim Kurulumuzun, Komisyon ve Merkezlerimizin çalışmaları, diğer kurum ve kuruluşlarla ilişkilerimiz ile meslektaşlarımızın yazılarına ve basın açıklamalarına yer verilmiştir.
Baro Bültenimizin daha iyiye doğru olan yolculuğunda, siz değerli meslektaşlarımızın yazı, şiir ve diğer sanatsal çalışmalarıyla katkılarını ve desteklerini bekliyoruz.
Meslektaşlarımızın bilgilerine saygıyla sunarız.

Baro Bülteni'ni görmek için linke tıklayınız.