BARO BÜLTENİMİZİN 45. SAYISI YAYIMLANDI.

30/01/2019
BARO BÜLTENİMİZİN 45. SAYISI YAYIMLANDI.

Göreve başladığımız 29. Dönemimizden itibaren 4. Baro Bültenimizi sizlerle buluşturuyor olmaktan ötürü son derece mutluyuz.

Aramıza katılanlara merhaba diyor, aramızdan ayrılan üstatlarımızı saygıyla yad ediyoruz.

İçeriğiyle, grafiğiyle ve baskı kalitesiyle kulvarında önlerde yerini alan Baro Bültenimizin daha iyiye doğru yolculuğunda siz değerli tüm meslektaşlarımızın katkılarını ve desteklerini bekliyoruz.

Bültenimizde emeği geçen başta Komisyonumuz Koordinatörü Yönetim Kurulu Üyemiz Av. A. Duygu Özgüven ve Komisyon Başkanımız Av. İsmail Oray Ayhan olmak üzere tüm komisyon üyelerimize, baro basın müşavirliğimize, bilgi işlem çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.

Bültenimizin bu sayısında; 2018/2019 Adli Yıl Açılışı, Baromuzun 30. Olağan Genel Kurulu, Baro Başkanlığımızın, Yönetim Kurulumuzun, Komisyon ve Merkezlerimizin çalışmaları ile meslektaşlarımızın yazıları, şiirleri, kitap ve film incelemeleri, çizimleri ve hukuki bulmacaya yer verilmiştir.

Bültenimizin son sayısı en kısa sürede meslektaşlarımızın bürolarına ulaştırılacaktır.

Saygılarımızla.

ADANA BAROSU BAŞKANLIĞI