BARO BAŞKANIMIZ VE YÖNETİM KURULUMUZ YÜREĞİR BELEDİYE BAŞKANI M. FATİH KOCAİSPİR’İ ZİYARET ETTİ

19/10/2021
Adana Barosu Başkanımız Av. Semih Gökayaz, Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli, Yönetim Kurulu üyelerimiz Av. İlker Güzel, Av. A. Duygu Özgüven ve Av. Neval Yurtdaş, Yüreğir Belediye Başkanı Av. M. Fatih Kocaispir’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında yeni adliye binası çevresinin düzenlenmesi, otopark konusu, mesleğimizin sorunları ve çözümleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir, “Yeni adliye binasının çevresine ilişkin imar uygulaması kesinleşti. Çok yakında çevrenin çehresinin değişeceğine inanıyorum. Meslektaşlarımızın yaşadığı otopark sorununun çözümü için biz de elimizden geleni yapacağız”, dedi. Kocaispir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Samimi ortamda geçen görüşmede Başkanımız Av. Gökayaz ise Yeni Adana Adliyesi’nde meslektaşlarının yaşadığı otopark sorununa değindi. Konu hakkında karşılıklı çözüm önerileri konuşuldu.
Ziyarette Yüreğir Belediyesi Başkan Yardımcıları Murat Ayhan Benlice ve Orhan Tosun ile Hukuk Müdürü Av. İbrahim Bakıcı da hazır bulundu.
@semih.gokayaz @miyesseronenli @ilkermengu @averkancetin @devilsadvct