BARO BAŞKANIMIZ VE YÖNETİM KURULUMUZ YÜREĞİR BELEDİYE BAŞKANI M.FATİH KOCAİSPİR’İ ZİYARET ETTİ

14/05/2019

Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte 31 Mart 2019 Yerel ve Mahalli İdareler Seçimlerinden sonra Yüreğir Belediye Başkanı seçilen meslektaşı M.Fatih Kocaispir’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, yerel seçimlerde baro üyesi avukatlardan ilçe belediye başkanlıklarına ve belediye meclis üyeliklerine seçilen tüm meslektaşlarını kutladığını ve bundan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.
Baro yönetimi olarak göreve seçilen Büyükşehir, ilçe belediye başkanlarını da makamlarında ziyaret ettiklerini ifade etti.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, "İlçenin sorunlarını en güzel bir şekilde çözeceğine inancım tamdır. Baro ve Yüreğir ilçe belediyemizle her konuda işbirliğine hazırız" dedi.

Yüreğir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir de baro yönetimi ve meslektaşlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’e; ziyaret esnasında; Baro Genel Sekreterimiz; Av. Semih Gökayaz , Yönetim Kurulu Üyelerimiz ;Av. Timur Ortatepe, Av. Nevzat Elçi, Av. Miyesser Erselan Önenli ve Baro Müdürümüz Çiğdem Buyruk da eşlik ettiler.

Ziyaret sohbet şeklinde devam etti ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.