BARO BAŞKANIMIZ VE YÖNETİM KURULUMUZ SARIÇAM BELEDİYE BAŞKANI BİLAL ULUDAĞ’I ZİYARET ETTİ

13/05/2019

Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, 31 Mart’ta yapılan Yerel ve Mahalli Seçimlerinin ardından Sarıçam Belediye Başkanlığına yeniden seçilen meslektaşı Bilal Uludağ’ı tebrik edip hayırlı olsun dileğinde bulundu. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Uludağ, hizmetlerine kaldıkları yerden devam edeceklerinin altını çizdi. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da toplumun tüm katmanlarını kucaklayacak yönetim anlayışlarını sürdüreceklerini vurgulayan Başkan Uludağ, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.
Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Baro Başkanımız Av. Veli Küçük ise, Sarıçam’a hizmet yolunda meslektaşı Bilal Uludağ’a başarılar diledi.
Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’e; ziyaret esnasında; Baro Başkan Yardımcımız; Av. Sabahattin GÜMÜŞ , Yönetim Kurulu Üyelerimiz ;Av. Timur Ortatepe, Av. Nevzat Elçi ve Baro Müdürümüz Çiğdem Buyruk eşlik ettiler.
Ziyaret sohbet şeklinde devam etti ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.