22/09/2021

Baro Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerimiz İl Emniyet Müdür Yardımcılarını ziyaret etti. Baro Başkanımız Av. Semih Gökayaz, Saymanımız Av. V. Mert Kuşdemir, Yönetim Kurulu üyelerimiz Av. Erkan Çetin, Av. Neval Yurtdaş ve Avukat Hakları Merkezi üyemiz Av. Hakan Tahtacı, Adana İl Emniyet Müdür Yardımcıları Seyfullah Özdemir ve kısa süre önce göreve başlayan Ertuğrul Güler’i ziyaret etti. Ziyaret programında Başkanımız Av. Gökayaz ve Baro Yönetim Kurulu üyelerimiz, meslektaşlarımızın Emniyet Müdürlüğü ve polis merkezlerinde yaşadığı sorunları aktardı. Baro heyetini sıcak bir ortamda karşılayan Emniyet Müdür Yardımcıları Özdemir ve Güler ile Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerimiz, sorunların çözümü için birlikte hareket etmek üzere görüş birliğine vardı.