BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK VE YÖNETİM ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİNİN AKADEMİK YIL AÇILIŞ KOKTEYLİNE KATILDI

18/09/2019

Adana Barosu Başkanımız Av. Veli Küçük, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Mert Kuşdemir ve Av. Timur Ortatepe ile birlikte Çukurova Üniversitesi akademik ve idari personeli, rektörlük tarafından 2019-2020 Akademik Yılı'nın başlaması dolayısıyla düzenlenen kokteyle katıldı.

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, 2019-2020 Akademik Yılı kutlama etkinlikleri kapsamında akşam Kayıkhane’deki kokteyle katılan davetlilere “hoşgeldiniz” dedi.
Etkinlikte Adana Vali Vekili Mustafa Aydın da yer aldı. Kokteylde müzik eşliğinde öğretim üyeleri ve davetliler sohbet etme imkanı buldular.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Çukurova Üniversitesi'nin 2019-2020 Akademik Yılı’nın hayırlı uğurlu olmasını diledi.