BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK TÜRKİYE SPOR YAZARLARI DERNEĞİ ADANA ŞUBESİNİN ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI

22/08/2019

Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi tarafından düzenlenen ‘Futbolda Değişen Oyun Kuralları ve Yeni Sezona Merhaba’ kokteylinin ardından yapılan ödül törenine katıldı.

Süper Lig hakemlerimizden Caner Ak’a plaket takdim etti.

Etkinlikte; Futbol Federasyonu Sağlık Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Orhan Şen, Süper Lig hakemlerimizden Zorbay Küçük, semineri başarıyla gerçekleştiren İl Hakem Kurulu Başkanı Kürşat Uçar ile Seyhan Belediyesi Spor Dairesi Müdürü Nesrin Olgun Arslan’a başarı plaketleri sunuldu.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, törende yaptığı konuşmada duygu ve düşüncelerini ifade ederek, “Şehrimiz adına profesyonel ligde yer alan Adanaspor ve Adana Demirspor’a üstün başarılar diliyorum. Beklentim en kısa zamanda beraber Süper Lig’de önceki parlak günlerimize kavuşmamızdır.

Kentimizin takımaları olmasa da bizleri Süper Lig’de temsil eden hakemlerimizle de gurur duyuyoruz. 2019-2020 sezonunun ülkemize, tüm kulüplere hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Sporda şiddetin yaşanmadığı, hiçbir sporcunun burnu bile kanamadığı iyi ve güzel bir sezon istiyorum. Bütün sporcularımıza başarılar diliyorum. Umarım her şey güzel olur.” diye konuştu.

Etkinliğe CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin ile birlikte spor camiasının önde gelen temsilcileri de katıldı.