BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK, SULUCA ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNİN RESİM SERGİSİNE KATILDI.

21/05/2019

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Sarıçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyhan Çelik, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Duygu Özgüven ve Av. Miyesser Erselan Önenli ile birlikte Suluca Ortaokulu öğrencilerinin Optimum AVM’deki resim sergisine katıldı ve serginin açılışını yaptı.

Suluca Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Ferhat Kalak önderliğinde, Görsel Sanatlar Kurs Öğrencilerinin el emeği göz nuru ile ortaya koydukları 60 tuval, 28 MDF ile akrilik boya ile yapılan çalışmaların yanı sıra 32 maske izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, öğrencileri sanata bir adım daha yaklaştıran ve özgüvenlerini daha da arttırma adına açılan serginin gerçekleşmesinde emek ve katkı koyan herkese teşekkür etti. Sergi alanında eser sahibi öğrencilerle yakından ilgilendi. Baromuzun logosunun olduğu şapkaları dağıtarak, tek tek imzaladı.