BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK, STAJYER AVUKATLARIMIZLA BULUŞTU

21/05/2019
BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK, STAJYER AVUKATLARIMIZLA BULUŞTU

“AVUKATLIK BİLGİYİ YENİLEMEYİ GEREKTİREN BİR MESLEKTİR”

2018-2019 Dönemi Staj Eğitim Dönemi bugün yapılan eğitim programıyla devam etti.

Eğitim çalışmaları yarın gerçekleşecek programla da sona erecek.

Reşatbey’deki Staj Eğitim Merkezimizde bugün yapılan eğitim çalışmasında Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz, Staj Komisyonu Başkan Yardımcımız Av. Dr. Ali Volkan Özgüven, Komisyon Üyelerimiz ve Grup Sorumluları Av. Erkan Çetin ve Av. Hasan Alkan sunum yaptı.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, yaptığı açılış konuşmasında toplumun sadece bir avukat aramak değil nitelikli avukat aradığını ve hizmetin gerektiği gibi yapılmasını ciddi olarak gözettiğini vurguladı.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, geleceğin avukatları açısından bunun temel çıktısının uzmanlaşma, güncel unsurlara ve teknolojiye uyum olduğunu belirterek, “Avukatlık ‘bilgiye aç’ bir meslektir. Yarın yapılacak son eğitim sizi yanıltmasın bilgilerinizi her daim diri tutmak zorundasınız. Mesleğimiz her geçen gün gelişmektedir ve yeniliklere açıktır. Bir başka önemli nokta da meslekte uzmanlaşma zorunluluğudur. Bu nedenle stajyer avukatlarımızın belli bir alanda uzmanlaşmaları için kariyer planlaması yapmaları gerekmektedir” diye konuştu.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, spordan kültür sanata bir çok alanda faaliyet gösteren geniş bir yelpazesi olan bir kurum olarak, hukukun ve insan yaşamının olduğu her alanda olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Stajyer avukatlarımız ise kendilerine bu imkanın sağlanmasına öncülük eden Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’e; Genel Sekreterimiz ve Staj Komisyonu Koordinatörümüz Av. Semih Gökayaz’a; Komisyon Başkanımız Av. Kezbannur Özşahin Aksu’ya, Komisyon Üyelerimize teşekkür ettiler.

2018-2019 Dönemi Staj Eğitim çalışmaları yarın yapılacak programla tamamlanacak.