BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK, SEYHAN BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI AV.RUKİYE ÇİNKILIÇ’I VE HUKUK MÜŞAVİRİ AV.ZAFER BOZ’U KUTLADI.

11/07/2019

Adana Barosu Başkanımız Av. Veli Küçük, Seyhan Belediye Başkan Yardımcılığı görevine başlayan meslektaşı Av. Rukiye Çinkılıç ile Hukuk Müşavirliği görevine başlayan Av. Zafer Boz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ve kutladı.

Ziyarette; özellikle ekonomik güçsüzlükleri nedeni ile korunmaya muhtaç kişilere Baro tarafından verilen Adli Yardım hizmetinin Baro ve Belediye işbirliği ile geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması konusu görüşüldü. Bu kapsamda Baro ve Belediye olarak gerekli çalışmaların yapılabilmesi için somut adımlar atılması konusunda görüş birliğine varıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Av. Rukiye Çinkılıç, Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’e teşekkürlerini iletti.

Başkanımız Av. Veli Küçük, daha sonra Seyhan Belediyesi Hukuk Müşaviri görevine başlayan Av. Zafer Boz ve birimde görevli meslektaşlarını da ziyaret gerçekleştirdi. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.