BARO BAŞKANIMIZ AV.VELİ KÜÇÜK, "ROTARY YARININ LİDERLERİNİ ARIYOR" SEMİNERİNE KONUŞMACI OLARAK KATILDI.

09/03/2018
BARO BAŞKANIMIZ AV.VELİ KÜÇÜK,

Adana Seyhan Rotary Kulübü tarafından geleceğin liderlerini yetiştirmek ve eğitmek amacı ile düzenlenen RYLA (Rotary Yarının Liderlerini Arıyor) Semineri dün düzenlenen açılış töreni ile başladı.

Bu yıl ilk defa stajyer avukatlara yönelik hazırlanan programda genç avukat adaylarına, Adana Barosu Başkanımız Av. Veli Küçük açılış konuşması ile hitap etti.

Başkanımız Av. Küçük, klüp başkanı Emre Yıldırım ve organizasyon komitesi üyesi Av.Serhat Eskiyörük’e teşekkür ile başladığı konuşmasında geleceğin gençlerin omuzlarında yükseleceğinin belirterek, sürekli olarak kendini geliştirmenin öneminin altını çizdi.

Genç hukukçuların topluma duyarlı, sosyal sorumluluk projelerinde aktif bir olarak yer almasının ve bu suretle topluma hizmet etmesinin birer vazife olduğunu belirtti.

Baro Başkanımız Av. Küçük, Adana Barosunun öncü olduğu girişimlerden bahsetti ve kamu vicdanını yaralayan davaların takipçisi olmaya devam edeceklerini söyledi.

Program sonunda Adana Seyhan Rotary Başkanı Emre Yıldırım ve RYLA Komitesinden Av. Dr. Serhat Eskiyörük, değerli konuşmaları ve katkılarından dolayı Baro Başkanımıza teşekkür ederek, plaket takdim ettiler.