BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK, LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR YARARINA DÜZENLENEN RESİM SERGİSİNİN AÇILIŞINA KATILDI.

16/04/2019

Adana’da Özel Akdeniz Okullarının öğrencileri tarafından “Bana bir hayat çiz” konulu resim sergisinin açılışı Baro Başkanımız Av. Veli Küçük ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın katılımıyla yapıldı.

Açılışa yönetim kurulu üyelerimiz Av. Miyesser Erselan Önenli ve Av. Mert Kuşdemir, Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü  İzzettin Aydın, Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı ismail Acı ve Okul Müdürü Emel Özdemir, öğrenci velileri ile        davetliler  katıldı.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’ün serginin açılışında yaptığı konuşmada, “Gençlerin bu duyarlılığı beni çok mutlu etti. Resim sergisi gelirinin lösemi hastası çocuklara yardım olarak verilmesi ise toplumsal duyarlılık anlamında anlamlı bir davranıştır. Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Sanatsız kalan bir toplumun hayat damarlarından biri kopmuştur” dediği gibi gelecek nesillerin bu yolda yetiştiriliyor olmasını görmek de bize ayrıca gurur vericidir” dedi.

1. Yıl Sanat Galerisi’nde açılan sergi hakkında bilgi veren okul öğretmeni Ramide Efeoğlu, "Sergimizden elde edilecek gelir lösemili çocuklarımıza gidecek. İyiliğe, sevgiye, paylaşmaya gönül vermiş 150 çocuğumuzun emek vererek, daha da önemlisi gönüllerinin ortaya koyarak oluşturduğu bir sergidir bu. Biz de bu sergiyi Adanalılarla buluşturmaktan onur duyuyoruz" diye konuştu.

BARO BAŞKANIMIZ ATATÜRK TABLOSU SATIN ALDI.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, sergide öğretmen Seher Çoköz tarafından yapılan “Atatürk” tablosunu satın alarak lösemi hasta çocuklara destek verdi.