BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK, İZMİR BAROSU BAŞKANI AV. ÖZKAN YÜCEL’İ ZİYARET ETTİ

23/12/2018

İzmir Barosu tarafından düzenlenen adil yargılanmanın ve şeffaf bir yargının garantörünün avukatlar ve barolar olduğunun bilinciyle tüm Baroların ve Türkiye Barolar Birliği’nin davet edildiği “Biz Olmadan Olmaz “ çalıştayına katılmak üzere İzmir’e giden Baro Başkanımız Av.Veli Küçük ile Baro Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş, İzmir Barosu Başkanı Av. Özkan Yücel’i makamında ziyaret etti.

Av. Yücel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İzmir Barosu Genel Sekreteri Av. Perihan Çağrışım Kayadelen, İzmir Barosu Saymanı Av.Hüseyin Yıldız'ın da yer aldığı görüşmede, mesleki sorunlar ve ülke gündemine dair konularda fikir alışverişinde bulunuldu.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, İzmir Barosunun yeni Başkanı Av. Özkan Yücel ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, günün anısına İzmir Barosu Başkanı Özkan Yücel’e üzerinde Adana'nın tarihi yerlerinin resmedildiği bir tabak hediye etti.