BARO BAŞKANIMIZ AV.VELİ KÜÇÜK GAZİANTEP BARO BAŞKANI AV.BEKTAŞ ŞARKLI’YI ZİYARET ETTİ.

03/11/2018

Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Gaziantep Barosunu ziyaret ederek 07.10.2018 tarihinde yapılan seçimlerde Baro Başkanlığına seçilen Av. Bektaş Şarklı’yı kutlayarak, başarı dileklerini sundu.

Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş ve Av. İlknur Önal'ın hazır bulunduğu ziyarette, yargının sorunları ve savunma mesleğini yakından ilgilendiren gelişmeler de değerlendirildi.

Gaziantep Baro Başkanı Av. Bektaş Şarklı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Gaziantep Baro Başkanının ev sahipliğine teşekkür ederek, "Bizim için bağımsız ve tarafsız yargı, özgür Barolar ve özgür savunma 'Adaletin' yaşama geçmesi için her şeydir! Bu konuda tüm barolar ve bölge baroları olarak ortak çalışmaları ve mücadeleyi hep birlikte sürdüreceğiz.” dedi.

Ziyaret sonunda Baro Başkanımız Av. Veli Küçük tarafından Gaziantep Baro Başkanı Av.Bektaş Şarklı'ya Adana'nın tarihi ve kültürel eserlerinin basılı olduğu özel tasarım tabak hediye etti.

Ziyaret ve görüşme esnasında Mersin Baro Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, Hatay Baro Başkanı Av. Ekrem Dönmez, Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Av.Ali Elibol, Gaziantep Barosu TBB Delegesi ve önceki dönem TBB Disiplin Kurulu Başkanlarından Av.Haşim Mısır’da yer aldılar.