BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK’DEN, YÜREĞİR BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI AV.MURAT AYHAN BENLİCE’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ.

11/07/2019

aro Başkanımız Av. Veli Küçük, Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı görevine başlayan meslektaşı Av. Murat Ayhan Benlice’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Av.Murat Ayhan Benlice, Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’e nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini sundu.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, makamında ziyaret ettiği meslektaşına yeni sorumluluk alanında başarılı bir çalışma dönemi diledi.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunan sohbet esnasına Yüreğir Belediyesi ile Baromuz arasında ortak faaliyetler yapılması konusu da ele alındı. Kent ve ülke gündemi konuşuldu.

Görüşme esnasında Yüreğir Belediyesi Hukuk Müşaviri Av.Ümran Özköse ve Encümen Üyesi Av.Suna Öğütcan da yer aldı.