BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK’DEN ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE GÖREV ALAN MESLEKTAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

11/07/2019

Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, beraberinde Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz ile Adana Büyüşehir Belediyesinde yerel seçimler sonrası göreve başlayan Genel Sekreter Yardımcısı meslektaşı Av. Türkan Eşli ve Hukuk Müşaviri Av. Ali Akıncı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Adana Baro Başkanımıza yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür eden Türkan Eşli, yerel yönetimlerin önemli sorunlarının olduğunu ve bu sorunların en başında ekonomik durumun geldiğini belirterek, " Adana’nın değişim, dönüşüm ve gelişimiyle ilgili seçimden önce de açıkladığımız vizyon projelerimiz var. Bu projelerimizi, halkımızla el ele vererek hayata geçireceğiz" dedi.

Baro Başkanımız Av. Küçük de, belediyelerin sosyal sorumluluk getiren projelerine, kadın ve çocuklara yönelik çalışmalarına baronun her zaman destek olacağını ifade ederek, "Gönül ister ki, bu tip sorunlar hiç yaşanmasın. Ancak olursa da bizler göreve her zaman hazırız" şeklinde konuştu.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük ve Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz ile birlikte daha sonra Adana Büyükşehir belediyesi Hukuk Müşavirliği görevine başlayan Av. Ali Akıncı’ya ziyaret gerçekleştirdi ve kendisine başarılar diledi.

Hukuk Müşavirliğinde çalışan tüm meslektaşlarının da katılımıyla yapılan sohbet sırasında baronun çalışmaları ve belediyenin hizmetleri hususunda görüş alış verişinde bulunuldu.