BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK, ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVİNE ATANAN PROF. DR. MERYEM TUNCEL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

22/09/2020
Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, 14 Ağustos 2020 tarihinden itibaren Çukurova Üniversitesi Rektörü olarak atanan Prof. Dr. Meryem Tuncel’i makamında ziyaret ederek, kendilerini yeni görevlerinden ötürü kutladı, hayırlı uğurlu olması temennisi ile başarılar diledi.
Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, nazik ziyaretlerinden dolayı Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş ve Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin’e teşekkür etti. Üniversitenin büyüyüp gelişmesine yönelik etkin ve verimli çalışmalar gerçekleştirmeyi planladıklarını belirtti.
Çukurova Üniversitesi’nin kentin en büyük kamu ailesi olduğunu ifade eden Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, önümüzdeki süreçte her konuda işbirliğine hazır olduklarını vurguladı.
Ziyaret karşılıklı görüş alışverişiyle tamamlandı.