BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK, ADLİYEDE GÖREVLİ POLİSLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI.

10/04/2019
BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK, ADLİYEDE GÖREVLİ POLİSLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI.

Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük Polis Haftası kutlamaları kapsamında Adliyede görevli polisleri ziyaret ederek baklava ikram etti ve günlerini tebrik etti. Tüm Polis Teşkilatına görevinde başarılar diledi.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Adliye içerisindeki polis merkezine yönetim kurulu üyelerimiz Av. Timur Ortatepe ve Av. Nevzat Elçi olduğu halde bir tepsi baklava ile geldi.
Baro Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz, Adliye Polis Merkezi Amiri Murat Eğilmez ve bir grup görevli polis tarafından karşılandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adliye Polis Merkezi Amiri Murat Eğilmez, Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’e ve yönetimine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Adliyede görevli polis memurlar ile meslektaşlarının gayesinin adalete hizmet olduğunu belirterek, “Adana’da şu an 5 ayrı binada hizmet veriyor olmamızdan ötürü bazı olumsuzluklar yaşamaktayız. Adalet peşinde koştuğumuz zaman diliminde, 5 ayrı binaya koşuşturmak biz avukatları bazen yormaktadır. Yeni adliye binamızın bir an evvel tamamlanarak hizmete girmesini istiyoruz. Bu süreç içerisinde meslektaşlarımızla sizler arasından yaşanan bazı olumsuzlukların da karşılıklı hoşgörüyle çözülebileceğini düşünüyorum. Her şeyden önce adliyeler bizim evimizdir. ” dedi.

Ziyaret esnasında tatlı ikramı yapıldı ve yaşanan sorunlar ve çözümleri hakkında sohbetler edildi.

Ziyaret fotoğraf çekimi le sona erdi.