BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK, ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNCE DÜZENLENEN “SAHNEDE ATATÜRK GECESİ”NE KATILDI

12/11/2019

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 81. Yılı nedeniyle, Adana Büyükşehir Belediyesi'nce düzenlenen “Sahnede Atatürk Gecesi” Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’ün katılımıyla yapıldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonun’da yapılan anma gecesinde duygusal anların yoğun bir şekilde yaşandığı gözlendi.

Anma gecesinde konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Bu yıl 10 Kasım'ın her yıldan daha farklı anıldığını hissetmişsinizdir" dedi.

Gecede, Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, sahnede tiyatral gösteriler, zeybek oyunu ve sevdiği şarkılarla anıldı.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, eşi benzeri bulunmayan bir lidere sahip olmaktan ötürü büyük bir gurur duyduğunu, O’nun en büyük eseri ve mirasının Türkiye Cumhuriyeti’nin olduğunu ifade ederek, sonsuza dek sahip çıkacaklarını kaydetti. Gecede emeği olanlara da ayrıca teşekkürlerini sundu.