BARO BAŞKANIMIZ Av. SEMİH GÖKAYAZ VE YÖNETİM KURULUMUZ, YÜREĞİR BELEDİYE BAŞKANI MEHMET FATİH KOCAİSPİR’İ ZİYARET ETTİ

28/06/2022
Baro Başkanımız Av. Semih Gökayaz, Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli ve Yönetim Kurulu Üyemiz Av. İlker Güzel ile birlikte Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Murat Bilal’de yer aldı. Kendisi de avukat olan Başkan Kocaispir, meslektaşlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Başkan Kocaispir, Adana Barosu’nun bir üyesi olmaktan her zaman gurur duyduğunu ve hukukun üstünlüğünün vazgeçilmez bir olgu olduğunu söyledi.
Başkan Kocaispir, göreve geldiklerinden bu yana yapılan hizmetler hakkında meslektaşlarını bilgilendirdi.
Kocaispir, Yüreğir’de kentsel dönüşüm çalışmalarının Sinanpaşa Mahallesi’nde hızla devam ettiğini, ilçenin çehresini değiştirmek için sosyal, kültürel etkinliklerle hayatı canlı tuttuklarını, bu tarz etkinliklerin devam edeceğini söyledi. Kocaispir, yakın bir tarihte Yüreğir'de modern ve çevreci binaların yükselmeye başlayacağını belirtti. Kocaispir ayrıca ilçe genelinde kütüphaneler, engelsiz yaşam merkezi, açık hava sinemaları, aile sağlığı merkezleri, geçici hayvan bakım evi gibi projelerin de devam ettiğini anlattı.
Başkan Kocaispir, Başkanımızı ve yönetim kurulumuzu çalışmaları nedeniyle tebrik ederek, “Başarılı bir şekilde görevinizi sürdürmenizi dilerim. Sizin başarınız tüm avukat camiasının başarısı demek. Hem belediye başkanı, hem de bir meslektaşınız olarak ben de baromuza gerekli desteği sağlamaya hazırım.” ifadelerini kullandı.
Meslektaşıyla mesleki konularda görüş alışverişinde bulunan Başkanımız Av. Gökayaz, 11 aylık görev süresi içerinde gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi verdi. 5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor oyunları düzenlediklerini, 56 Barodan 250 kadın alanında çalışan avukatların katılımıyla iki gün süren “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Panel-Çalıştay”ına ev sahipliği yaptıklarını, Adana Barosunun hayali olan Uyum Bürosunu hizmete açtıklarını söyleyen Av. Gökayaz, Adana Barosunun 4 bin avukatı ve 650 stajyer avukatıyla büyümeye devam ettiğini kaydetti.
Av. Gökayaz, “Adana’mız ülkenin yükselen bir değeri ve tüm yurttaşların severek geldikleri bir kent. Bu kapsamda, el birliğiyle her alanda kentimizi daha ileriye taşımak için bizlere ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız. Sizlere çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” dedi.