BARO BAŞKANIMIZ Av. SEMİH GÖKAYAZ VE YÖNETİM KURULUMUZ TBB GENEL SEKRETERİ Av. VELİ KÜÇÜK’Ü ZİYARET ETTİ

01/12/2022

Baro Başkanımız Av. Semih Gökayaz, Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli, Genel Sekreterimiz Av, İlker Mengü, Saymanımız Av. V. Mert Kuşdemir, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. İlker Güzel ve Av.Nevzat Elçi, Av. Ayça Kara Sığırcı, Av. Timur Ortatepe, TBB Delegemiz Av. Ceyda Esay Büyükdağ ile TBB Genel Sekreteri Av. Veli Küçük’ü ziyaret etti.
Av. Küçük, yeniden Adana Barosu Başkanlığına seçilen Av. Semih Gökayaz’ı, Yönetim Kurulu Üyelerini ve tüm kurullarda görev alan meslektaşlarını kutladı ve görevlerinde başarılar diledi.
Av. Gökayaz, “TBB Genel Sekreteri olarak Baromuzun burada sizinle temsili bize onur veriyor. Ülkemiz adalet ve demokrasi yönünden zor bir süreçten geçiyor. Anayasal hiçbir temel hak ve özgürlüklerin tanınmadığı, hakkını arayanın da tehdit edildiği bir zamandayız. Bu süreci el ele, omuz omuza vererek aşacağız.” dedi.
TBB Genel Sekreteri Av. Küçük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iyi dilekleri için Başkanımız Av. Gökayaz’a teşekkür etti.
Başkanımız Av. Gökayaz’ın, günün anısına ve Avukatlık mesleğine sunduğu katkılar nedeniyle Av. Veli Küçük’e özel tasarım plaket takdimiyle ziyaret sona erdi.