BARO BAŞKANIMIZ AV. SEMİH GÖKAYAZ ve YÖNETİM KURULUMUZ SEYHAN BELEDİYE BAŞKANI AKİF KEMAL AKAY'I ZİYARET ETTİ

03/08/2022

Baro Başkanımız Av.Semih Gökayaz, Başkan Yardımcımız, Kadın Hakları ve Çocuk Hakları Merkez Koordinatörümüz Av. Miyesser Ersalan Önenli, Genel Sekreterimiz Av. İlker Mengü, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Ayşe Duygu Özgüven, Av. Gül Yalçın Aslan, Adli Yardım Komisyonu Koordinatörümüz Av. İlker Güzel, Av Neval Yurtdaş ile Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'a nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarette; Seyhan Belediyesi Hukuk İşleri Müdür vekili Av. Şefika Çalışkan yer aldı.

Ziyaret nedeniyle misafirlerine teşekkür eden Akay, Baromuz ile topluma ve kentimize fayda sağlayacak çalışmalar yapmaktan memnuniyet duyacaklarını kaydetti.

Baro Başkanımız Av. Semih Gökayaz, misafirperverliği için Akay'a teşekkür etti. Av. Gökayaz, kurumlar arasındaki iletişimin güçlendikçe sorunların çözümünün de hızlanacağına dikkat çekti.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret sohbet ortamında geçti.